Numer oferty: StPr/25/0525
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Sosnowa 1, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie , czyszczenie)
rozdrabnianie warzyw , owoców i innych surowców. przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki. pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 14.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: Wynagrodzenie: stawka godzinowa: 30,50 zł/h
Zawód: pomoc kuchenna
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Firma Turystyczna Hotel Neptun SA
NIP: 8410011823
REGON: 770699618
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Sosnowa 1, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Iwona Jasiak
Nr telefonu: 602 583 001
E-mail: iwona.jasiak@zamekleba.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail