Numer oferty: StPr/25/0377
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 87-731 Plebanka 1B, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - nadzór technologiczny nad produkcją
- opracowywanie dokumentacji technologicznej
- kontrola przebiegu procesów technologicznych
- wdrażenie nowych produktów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 03.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 6 000 PLN
Opis wynagrodzenia: - wysokość wynagrodzenia do negocjacji
- pierwsza umowa na okres próbny, docelowo umowa na czas nieokreślony
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: TECHNOLOGIA SPOŻYWCZA
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA: AUDYTOR SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ HACCP oraz DOŚWIADCZENIE NA TAKIM STANOWISKU
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: MORELLO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8911634127
REGON: 38670127800000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 87-731 Plebanka 1B, powiat: aleksandrowski, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: EWA SZURA
Nr telefonu: 606-131-199
E-mail: eszura@morello.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV, LIST MOTYWACYJNY, KONTAKT TELEFONICZNY
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail