Numer oferty: StPr/25/0324
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 86-212 Grubno 56, powiat: chełmiński, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Główne obowiązki:
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników szkoły, zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi, jadłospisem i zasadami dietetyki dziecięcej.
Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych (mycie, krojenie, gotowanie, smażenie, pieczenie, itp.).
Dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw – zgodność z recepturą, temperatura, smak, wygląd.
Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP, GHP, GMP).
Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach kuchennych i magazynowych.
Pomoc przy odbiorze dostaw produktów spożywczych – sprawdzanie ilości i jakości towaru, terminów przydatności do spożycia.
Racjonalne gospodarowanie produktami – zapobieganie marnowaniu żywności.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 25.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- badania sanitarno -epidemiologiczne
- doświadczenie w zawodzie
- kucharz małej gastronomii
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Zawodowego
NIP: 8751179593
REGON: 871504520
Adres www: grubno.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 86-212 Grubno 56, powiat: chełmiński, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Edyta Chrapińska
E-mail: sekretariat@grubno.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail