Numer oferty: StPr/25/1394
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: aleja Wincentego Witosa 32a, 20-315 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Produkcja wyrobów cukierniczych zgodnie z obowiązującymi recepturami;
Nadzorowanie przestrzegania planów produkcji zapewniając ciągłą dostępność produktu;
Udział w przygotowaniu, dekorowaniu oraz udostępnianiu do sprzedaży wyrobów cukierniczych ;
Przygotowanie od podstaw ciasta oraz produktów cukierniczych w zależności od gatunku i rodzaju zgodnie z recepturami;
Znajomość i przestrzeganie obowiązujących procedur HACCP;
Dbanie o porządek w miejscu pracy;
Nadzorowanie jakości surowców.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 460 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- książeczka sanitarno-epidemiologiczna
- uczciwość,rzetelność, dokładność, pracowitość, samodzielność, osoby chętne pracodawca przyuczy do zawodu
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Twoje doświadczenie i umiejętności:
Wykształcenie lub doświadczenie na stanowisku Cukiernik;
Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym;
Dyspozycyjność do pracy w nocy
MILE WIDZIANE:
Aktualne badania sanitarno – epidemiologiczne;
Wykształcenie kierunkowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Auchan Polska sp. z o.o.
NIP: 5260309174
REGON: 010001888
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Puławska 46, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Katarzyna Batog
Nr telefonu: 571228542
E-mail: k.batog@auchan.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail