Numer oferty: StPr/25/1132
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z dietami obowiązującymi w szpitalu.
2. Współpraca z zespołem kuchni i dietetykami.
3. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy zgodnie z obowiązującymi normami sanitarno epidemiologicznymi.
4. Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych potraw.Praca w godz. 6-14/7-15.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 27.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia: wzrost wynagrodzenia po okresie próbnym+ wysługa lat, pakiet socjalny
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: minimum zasadnicze zawodowe: gastronomiczne, doświadczenie zawodowe w pracy jako kucharz (mile widziane w placówkach ochrony zdrowia lub zbiorowego żywienia)
Umiejętności, oczekiwania:
Znajomość zasad HACCP
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: SZPITAL WOJEWÓDZKI W OPOLU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7543106048
REGON: 53141815100000
Krótki opis działalności gospodarczej: działalność szpitali
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Viktoria ZiajA
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Termin: telefonicznie umówić się na spotkanie