Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 25 lipca 2025 (piątek)

Laborant w zakładzie przetwórstwa zbóż i piekarstwa k/m - Warszawa, mazowieckie

Data dodania: 2025-06-25
Dodane przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Pracodawca: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie branżowe

Numer oferty: StPr/25/07206

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: 1) przygotowanie próbek ziarna zbóż i przetworów zbożowych do bieżących analiz zgodnie z zakresem badań Zakładu Przetwórstwa Zbóż i Piekarstwa,
2) wykonywanie badań laboratoryjnych ziarna zbóż i przetworów zbożowych zgodnie z ustalonymi metodami,
3) prowadzenie zapisów z przeprowadzonych badań,
4) obsługa i nadzór nad urządzeniami laboratoryjnymi,
5) prowadzenie dokumentacji zgodnie z przyjętym systemem zarządzania ISO/IEC 17025,
6) dbałość o czystość na stanowisku pracy i przestrzeganie zasad BHP i PPOŻ.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 300 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: laborant biochemiczny
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Laborant biochemiczny (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wykształcenie:
  • średnie branżowe
Uprawnienia:
  • doświadczenie w pracy w zespole
  • Dobre zdolności interpersonalne oraz komunikacyjne
  • komunikatywność, wysoka kultura osobista

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Wymagane wykształcenie średnie, co najmniej 3 m-ce doświadczenia zawodowego, doświadczenie w pracy laboratoryjnej, umiejętność przygotowywania próbek do badań ciasta, obsługa urządzeń laboratoryjnych, zdolność analitycznego myślenia i umiejętności interpretacji uzyskiwanych wyników badań, komunikatywność, wysoka kultura osobista.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego - Państwowy Instytut Badawczy
NIP: 5250008264
REGON: 000053835
Adres www: https://www.ibprs.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Rakowiecka 36, 02-532 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Uścińska
E-mail: kadry@ibprs.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail

opublikowano: 2025-06-25
ostatnia aktualizacja: 2025-06-26
Komentarze
Polityka Prywatności