Numer oferty: StPr/25/0511
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kornatka, powiat: myślenicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: sporządzanie według ustalonych norm i receptur kulinarnych różnych potraw,
przestrzeganie obowiązujących norm w zakresie porcjowania, jakości, estetyki i higieny wydawanych posiłków,
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich posiłków,
punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków,
zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie,
porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywieniowymi,
przygotowywanie i przechowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami instytucji sanitarnych,
przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoz., higieniczno-sanitarnych,
mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją,
dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 80.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 2 333 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: osoba po zakończeniu stażu
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: usługi gastronomiczne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Szkolna 20B, 32-410 Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aneta Żurek
Nr telefonu: 122710630
E-mail: A.Zurek@praca.myslenice.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie z PUP