Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 15 lipca 2025 (wtorek)

Kucharz - Częstochowa, śląskie

Data dodania: 2025-06-18
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Pracodawca: MARIA ZASOŃ Restauracja "Viking"
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/25/1089

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Waszyngtona 25/27, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywania posilkow kuchni polskiej.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 100.0
Data rozpoczęcia: 19.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: wynagrodzenie 4666,00 zł brutto w oktesie próbnym (miesiąc) następnie stawka do uzgodnienia
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe
Uprawnienia:
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Szczegóły dotyczące uprawnień::
  • książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Wymagania pożądane

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: kierunkowe wykształcenie lub 3-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: MARIA ZASOŃ Restauracja "Viking"
NIP: 5730202405
REGON: 150536336
Krótki opis działalności gospodarczej: restauracja
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Waszyngtona 25/27, 42-217 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Maria Zasoń
Nr telefonu: 34 3245768 502 677 001
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV; świadectwa pracy, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: 502 677 001, Godziny : 8.00-12.00

opublikowano: 2025-06-18
ostatnia aktualizacja: 2025-06-24
Komentarze
Polityka Prywatności