Numer oferty: StPr/25/0520
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: obróbka wstępna surowców, w tym warzyw, przygotowywanie dań, obsługa urządzeń na stanowisku pracy, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca od poniedziałku do niedzieli 10.30 do 21.00. Wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i posiadanych kwalifikacji. Pracodawca poszukuje osób kompetentnych, energicznych i chętnych do pracy. Wymagania: - doświadczenie w branży gastronomicznej, - samodzielność, - umiejętność pracy w zespole. Pracodawca zapewnia: pracę w profesjonalnym zespole, stabilne warunki zatrudnienia i wynagradzania w oparciu o umowę o pracę, możliwość szkoleń i rozwoju zawodowego
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Ballestremów 16, 41-700 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Aleksandra Bożek
Nr telefonu: 327715921
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV