Numer oferty: StPr/25/4792
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Pawła Edmunda Strzeleckiego 3, 83-000 Pruszcz Gdański, powiat: gdański, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji. Organizowanie miejsca pracy i dbanie o porządek w kuchni. Kontrolowanie jakości i świeżości składników. Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą kelnerską. Zarządzanie zapasami i zamawianie produktów spożywczych.
Wydawka: praca od poniedziałku do soboty, w godzinach 8-16, 12-20.
Catering żłobkowo-przedszkolny: praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 5:30-13:30.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 11.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 7 500 PLN
Opis wynagrodzenia: pracodawca oferuje: pracę na cały etat w miłej atmosferze, stabilne zatrudnienie, różnorodność zadań.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: zaangażowanie, samodzielność, minimum roczne doświadczenie na wydawce, znajomość technik kulinarnych oraz standardów sanitarnych, umiejętność działania pod presją czasu oraz pracy w zespole. W przypadku cudzoziemców wymagana znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Wyjątkowe Smaki Monika Doniec
NIP: 9570310860
REGON: 222142930
Adres www: www.wyjatkowe-smaki.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Jarzębinowa 33, 83-000 Juszkowo, powiat: gdański, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -