Numer oferty: StPr/25/0235
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców,półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z dostępnych produktów, posługiwanie się narzędziami,maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń itd
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, kierunek: kucharz
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, gastronomiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Chojnie
NIP: 8581375325
REGON: 000179281
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Podmurze 4, 74-500 Chojna, powiat: gryfiński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anita Makarońska
Nr telefonu: 914142593 w.18
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon