Numer oferty: StPr/25/2003
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szkocka 64, 54-402 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Prowadzenie zajęć z przedmiotów zawodowych dla uczniów technikum, kształcących się w zawodzie: Technik żywienia i usług gastronomicznych.
Umowa o pracę na czas określony z możliwością zmiany na czas nieokreślony.
Oferta dostępna w sali C.
Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 798 69 02 wew. 111, e-mail: Anna.Witczak@wroclawskaedukacja.pl
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 027 do 6 211 PLN
Opis wynagrodzenia: dodatek za wysługę lat, po spełnieniu warunków, zgodnie z regulaminem,
dofinansowanie do świąt, wakacji
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali nauczyciele kształcenia zawodowego
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pozostali nauczyciele kształcenia zawodowego
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie wyższe magisterskie zgodne z kierunkiem lub świadectwo dojrzałości i dokumentem potwierdzającym kwalifikacje zawodowe w zakresie nauczanego zawodu oraz co najmniej dwuletni staż pracy w zawodzie lub dyplom mistrzowski i tytuł mistrza w zawodzie, którego będzie nauczał,
mile widziane przygotowanie pedagogiczne
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zespół Szkół Nr 3
NIP: 8942418815
REGON: 931074437
Krótki opis działalności gospodarczej: RP.II.411-342/07
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Szkocka 64, 54-402 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 71 798 69 02 w. 111
E-mail: Anna.Witczak@wroclawskaedukacja.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail