Numer oferty: StPr/25/06705
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Arabska 3, 03-977 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - dbanie o porządek w pomieszczeniach kuchni i jadalni,
- pomoc kucharkom przy sporządzaniu posiłków,
- rozdawanie posiłków na jadalni,
- wykonywanie poleceń służbowych wydawanych przez szefa kuchni lub kucharkę dotyczących poszczególnych czynności w kuchni i jadalni.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Data zakończenia: 28.02.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy od 5% do 20%, dodatek motywacyjny, tzw. "13-tka", fundusz socjalny, nagrody jubileuszowe, stanowisko objęte dofinansowaniem z programu rządowego 1000 zł brutto.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- polski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagania:
- wykształcenie: podstawowe;
- 6 m-cy doświadczenia zawodowego;
- umiejętność pracy z ludźmi starszymi;
- umiejętność pracy w zespole;
- biegła znajomość języka polskiego.
Praca w godzinach: 7:00-15:00 lub 7:00-19:00 lub 11:00-19:00, również w weekendy i święta - według harmonogramu.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków"
NIP: 1130695716
REGON: 006377154
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Arabska 3, 03-977 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
E-mail: jbrala@um.warszawa.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Po uzgodnieniu z pracodawcą.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail