Numer oferty: StPr/25/1120
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 22-130 Chojno Nowe Drugie 60 A, powiat: chełmski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.07.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca w godz. 9.00-19.00, następny dzień wolny (system równoważnego czasu pracy zgodnie z przepisami).
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Szczegóły dotyczące uprawnień::
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- gimnazjalne
- średnie zawodowe
- średnie zawodowe 4-letnie
- zasadnicze branżowe
- zasadnicze zawodowe, inne
- gimnazjalne
- średnie ogólnokształcące, inne
- pomaturalne/policealne
- średnie branżowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Praca w godz. 9.00-19.00, następny dzień wolny (system równoważnego czasu pracy zgodnie z przepisami).
Istnieje możliwość dojazdu z innymi pracownikami do Zajazdu Wiejskie Przysmaki w Chojnie Nowym Drugim na trasie Chełm-Chojno Nowe Drugie.
KONTAKT W SPRAWIE OFERTY PRACY:
- telefoniczny: 664 025 389 w celu umówienia się na rozmowę w sprawie pracy,
- osobisty: Chojno Nowe Drugie 60A, 22-130 Siedliszcze.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: OCYSEK-POLESIŃSKA PATRYCJA ZAJAZD WIEJSKIE PRZYSMAKI
NIP: 7122797109
REGON: 060740316
Krótki opis działalności gospodarczej: Gastronomia
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 22-130 Chojno Nowe Drugie 60A, powiat: chełmski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 664 025 389
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon