Numer oferty: StPr/25/0922
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw w formie bufetowej ze standardami firmy, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, szeroka wiedza w przygotowywaniu dań jarskich, mięsnych, rybnych, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy z uwzględnieniem przepisów BHP
(godziny pracy: 6:00-14:00 oraz 12:00-22:00)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane kursy gastronomiczne/cukiernicze, mile widziane doświadczenie zawodowe
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Brzeska 101, 21-500 Biała Podlaska, powiat: m. Biała Podlaska, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Karolina Makaruk
Nr telefonu: 833416578
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie, CV, list motywacyjny