Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 13 czerwca 2025 (piątek)

Kucharz/kucharka - Dębica, podkarpackie

Data dodania: 2025-05-30
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Pracodawca: FORTE Paweł Nykiel
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe

Numer oferty: StPr/25/0894

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Lwowska 50, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ KUCHNI POLSKIEJ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI
- NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ PRZYGOTOWYWANYCH POTRAW
- WSPÓŁTWORZENIE NOWYCH RECEPTUR POTRAW
- UTRZYMANIE PORZĄDKU I DBANIE O ZAPEWNIENIE WYSOKICH STANDARDÓW CZYSTOŚCI I HIGIENY ZGODNIE Z ZASADAMI BHP ORAZ HACCP
- DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I ZAMAWIANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH.

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 30.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: WYNAGRODZENIE UZALEŻNIONE OD UMIEJĘTNOŚCI I DOŚWIADCZENIA
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
  • Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Szczegóły dotyczące uprawnień::
  • Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: DYSPOZYCYJNOŚĆ

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: FORTE Paweł Nykiel
NIP: 8722085412
REGON: 181154205
Krótki opis działalności gospodarczej: RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Lwowska 50, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Paweł Nykiel
Nr telefonu: 733233397
E-mail: restauracja.debicka@wp.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: BRAK DANYCH
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-05-30
ostatnia aktualizacja: 2025-06-03
Komentarze
Polityka Prywatności