Numer oferty: StPr/25/2056
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków:
- organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności.
- sporządzanie szerokiego asortymentu indyjskich potraw i napojów z różnych grup składników
- zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni
- ocenianie jakości i ilości polskich i indyjskich składników, półproduktów i gotowych potraw
- kontrolowanie przestrzegania zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności
- umowa zlecenie na czas określony: około 3-4 lata
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: /h
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: świadectwo egzaminu z przygotowania potraw kuchni indyjskiej zdanego w IICA, New Delhi
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Anita Bechcińska
Nr telefonu: 422516624
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie