Numer oferty: StPr/25/0471
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnych i receptur / przygotowywanie zimnych i ciepłych bufetów oraz dań a’la carte / dbałość o miejsce pracy / estetyczne serwowanie dań / postępowanie zgodnie ze standardami i procedurami firm
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 29.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 999 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- znajomośc standardów i systemów zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa żywności
- bardzo dobre umiejętności komunikacyjne oraz samodzielność i skrupulatność w wykonywaniu obowiązków
- posiadanie wiedzy kulinarnej, znajomość nowych technik i trendów w gastronomii
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
[Umiejętność 1] : dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy i umiejętność pracy pod presją czasu
[Inne] : gotowość do pracy zmianowej oraz weekendowej / wysoki poziom kultury osobistej / mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku / umiejętność pracy w zespole
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GNIECKI s. c.
NIP: 9190002000
REGON: 950428768
Krótki opis działalności gospodarczej: hotelarsko-gastronomiczny
Adres www: https://gniecki.com/hotel/praca/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Łukasz Jasiński
E-mail: rekrutacja@gniecki.com
Język aplikacji: ukraiński, angielski, polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - spotkanie z szefem kuchni Łukaszem Jasińskim