Numer oferty: StPr/25/0472
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: efektywna sprzedaż i sprzedaż sugerowana propozycji z karty menu, przyjmowanie i rozliczanie płatności, współpraca z kuchnią w zakresie sprawnej realizacji zamówień, obsługa gości restauracji i możliwych imprez okolicznościowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przygotowanie stanowiska pracy dla kolejnej zmiany
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 29.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kelner*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- umiejętność terminowego przepływu informacji, dobrej współpracy i komunikacji między działami w hotelu i restauracji
- Elastyczność, wysoka motywacja, doświadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery.
- umiejętność pracy pod presją czasu
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 2] : łatwość w przyswajaniu wiedzy i akceptacji obsługi gości oraz zachowania się według określonych standardów
[Umiejętność 1] : dyspozycyjność, punktualność, zaangażowanie w powierzone obowiązki
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: B1 - średnio zaawansowany, w piśmie: B1 - średnio zaawansowany
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: GNIECKI s. c.
NIP: 9190002000
REGON: 950428768
Krótki opis działalności gospodarczej: hotelarsko-gastronomiczny
Adres www: https://gniecki.com/hotel/praca/
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Olena Mokretska Joanna Rugała
E-mail: rekrutacja@gniecki.com
Język aplikacji: polski, ukraiński, angielski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail, inny - na miejscu - spotkanie z Managerem restauracji