Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 30 czerwca 2025 (poniedziałek)

Technolog - Rajcza, śląskie

Data dodania: 2025-05-29
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Pracodawca: ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat)

Numer oferty: StPr/25/0324

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Rajcza 504a, 34-300 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: * opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;
* organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;
* nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,
* nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;
* nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych
* wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych
* przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów
* prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 16.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 10 000 PLN
Opis wynagrodzenia: [Godzina zakończenia pracy] : 14:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: technik technologii żywności*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • wyższe (w tym licencjat)
Uprawnienia:
  • doświadczenie w pracy w zespole
  • egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności
  • podstawowa znajomośc microsoft office i poruszanie się w internecie

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Umiejętność 2] : umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej
[Umiejętność 1] : doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży
[Inne] : -mile widziane doświadczanie zawodowe
Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: C1 - zaawansowany, w piśmie: C1 - zaawansowany

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
NIP: 5532125207
REGON: 07220259000000
Adres www: zmrajcza.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 504 "A", 34-370 Rajcza, powiat: żywiecki, woj: śląskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Paweł Barcik
Nr telefonu: 500195195
E-mail: BIURO@ZMRAJCZA.PL
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-05-29
ostatnia aktualizacja: 2025-06-27
Komentarze
Polityka Prywatności