Numer oferty: StPr/25/0210
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: PODMIEJSKA 29, 41-940 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - wprowadzanie w system produkcji własnej
- wystawianie dokumentów sprzedaży (WZ,FV)
- rozliczenie produkcji z pobranego surowca
- zamówienia towaru niezbędnego do produkcji
- przyjmowanie towarów
- sprawdzenie faktur zakupowych
- dokumentacja pracownicza kartoteki pracowników
- współpraca z firmą księgową/kadrową
- tworzenie pism do urzędów
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 02.06.2025
Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: praca w godz. 8-16
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik biurowy
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wyksz. min. średnie, znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym, znajomość programu i zasad księgowych, znajomość programu SUBIEKT (będzie dodatkowym atutem), znajomość pakietu Office, umiejętność organizowania pracy własnej, odporność na stres, umiejętność pracy pod presją, dyspozycyjność i zaangażowanie, rzetelność i uczciwość, umiejętność pracy w zespole, umiejętność logicznego myślenia, punktualność.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KAYA DÖNER PRODUKTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 4980279503
REGON: 54179610600000
Krótki opis działalności gospodarczej: 2025 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: PODMIEJSKA 29, 41-940 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie Zobacz na mapie
E-mail: pytania@kebabhouse.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Kontakt e-mail
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail