Numer oferty: StPr/25/0916
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Zarządzanie zespołem i prowadzenie restauracji, obsługa klientów i budowanie dobrych relacji, dbałość o zatowarowanie restauracji, utrzymanie czystości i estetyki
restauracji, kontakt i współpraca z kuchnią i innymi działami, nadzór nad pracownikami.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.06.2025
Wynagrodzenie brutto: 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu w lokalu gastronomicznym
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane: Certyfikat ukończenia kursu managerskiego w sektorze gastronomii i hotelarstwa.
Książeczka sanepidowska mile widziana.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Chopina 16a, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka Bara-Dziewit
Nr telefonu: 177880078
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Osoby bezrobotne, spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania.