Numer oferty: StPr/25/0487
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: NADZÓR NAD WSZYSTKIMI DZIAŁANIAMI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PLANOWANIE PRACY, KONTROLA JAKOŚCI POTRAW, OPRACOWYWANIE JADŁOSPISÓW, REALIZOWANIE ZAŁOZEŃ BUDZETOWYCH, NADZOROWANIE ZAOPATRZENIA, WSPÓŁPRACA Z INNYMI DZIAŁAMI. Praca w godz. 7-15.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.06.2025
Wynagrodzenie brutto: od 8 500 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali kierownicy w gastronomii
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
- umiejętność opracowywania jadłospisów /dietetyka
- obsługa komputera - Excel, Word
- zarządzanie zespołem
- odporność na stres
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 9540019002
REGON: 272561578
Krótki opis działalności gospodarczej: hotele i podobne obiekty
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: MARZENA KNAPIK
Nr telefonu: 943070246
E-mail: kadry@holtur.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail