Numer oferty: StPr/25/0390
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Ekonomiczna 5, 99-300 Kutno, powiat: kutnowski, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Koordynacja procesów w łańcuchu dostaw: obejmująca kompleksową opiekę nad każdym etapem-od rejestracji zamówienia po finalną dostawę. Budowanie pozytywnych relacji z klientami i wizerunku firmy poprzez profesjonalną obslugę. Wprowadzanie i kontrola poprawności danych w systemie ERP. Przygotowanie dokumentów logistycznych i eksportowych. Współpraca z firmami transportowymi ,organizacja dostaw do klientów,dbanie o efektywność,terminowość i zadowolenie klientów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: specjalista do spraw logistyki
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: Logistyka,Zarządzanie produkcją
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata w obszarze planowania produkcji/obsługi klienta/planowania materiałowego,S&OP w firmie produkcyjnej-wymóg konieczny,umiejętność pracy z dużą ilością danych,zdolności analityczne oraz wyznaczania priorytetów,znajomość języka angielskiego na poziomie komunikartywnym-wymaganie konieczne.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: NEWLY WEDS FOODS POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 8971855300
REGON: 38035907000000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Ekonomiczna 5, 99-300 Kutno, powiat: kutnowski, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Marlena Rogozińska
E-mail: rekrutacja@newlywedsfoods.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV-wysyłać wyłącznie na wskazany adres email pracodawcy.(A.K.)
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail