Numer oferty: StPr/25/0284
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Hotelowa 6, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Obróbka wstępna warzyw, obróbka wstępna mięsa, drobiu i ryb. Przygotowywanie dań kuchni polskiej ( dania mięsne, z mięsa drobiowego, ryb, sałatki, surówki, dania garmażeryjne) .
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 0.75
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 120.0
Data rozpoczęcia: 26.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 3 499,50 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pomoc kuchenna
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc
- dobra organizacja pracy, skrupulatność, rzetelność, punktualność
- chęć do nauki, kreatywność, uczciwość
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : Książeczka dla celów sanitarno - gastronomicznych. Mile widziane doświadczenie w pracy na kuchni.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA
NIP: 7122573025
REGON: 061723538
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Polna 24, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Małgorzata Łukawska
Nr telefonu: 886536772
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - SMS