Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 30 czerwca 2025 (poniedziałek)

Pakowacz przetworów zbożowych - robotnik załadunkowy i wyładunkowy - Chełm, lubelskie

Data dodania: 2025-05-16
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chełmie
Pracodawca: DOBRY MŁYN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Numer oferty: StPr/25/0988

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Trubakowska 19, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: pakowanie, wyładunek i załadunek przetworów zbożowych (mąka, otręby)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 16.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pakowacz ręczny
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania pożądane

Zawody:
  • Pakowacz ręczny
Wykształcenie:
  • gimnazjalne
  • zasadnicze branżowe
  • pomaturalne/policealne
  • średnie zawodowe
  • średnie ogólnokształcące
  • brak lub niepełne podstawowe
  • średnie zawodowe 4-letnie
  • średnie branżowe
  • zasadnicze zawodowe
  • podstawowe

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: Pierwsza umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia.
Możliwość pracy na dwie zmiany w godz. 14.00-22.00; 7.00-15.00.

KONTAKT W SPRAWIE OFERTY PRACY:
- osobisty: ul. Trubakowska 19, 22-100 Chełm


DANE PRACODAWCY

Pracodawca: DOBRY MŁYN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7123439607
REGON: 52278998600000
Krótki opis działalności gospodarczej: Wytwarzanie produktów przemiału zbóż
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Trubakowska 19, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście

opublikowano: 2025-05-16
Komentarze
Polityka Prywatności