Numer oferty: StPr/25/0252
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Planowanie produkcji oraz kalkulowanie posilków w trybie ustalonym przepisami.
- Opracowywanie jadłospisów, opisów wyrobów oraz asygnat dla podległych pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad pracą pracowników kuchni,jadalni i kawiarni, głównie w zakresie technologii i produkcji posilków, jak również obsługi gości i higieny osobistej pracowników.
- Sprawowanie nadzoru nad czasem pracy pracowników ,sporządzanie harmonogramów czasu pracy
- Bezpośredni nazdór nad magazynem spożywyczym oraz ewidencja ilościowo-wartościową.
- Rozliczenie kosztów żywienia, zachowując normy obowiązujących stawek tzw. "wsadu do kotła"
-Organizowanie oraz odpowiedzialność za spotkania,konferencje,pokazy i szkolenia we współpracy z pozostałymi działami.
-Dokumentacji HACCP oraz prowadzenie wymaganych zapisów.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.10.2025
Wynagrodzenie brutto: od 7 500 do 8 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kierownik działu administracyjno-gospodarczego
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe, kierunek: Dietetyka,technolog żywienia
- wyższe (w tym licencjat), kierunek: Dietetyka,technolog żywienia
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie: średnie, I wyższe
kierunek/specjalność: wskazane dietetyka, technolog żywienia
doświadczenie zawodowe: średnie z 5 letnim doświadczeniem na podobnym stanowisku, wyższe z 3 rocznym doświadczeniem na podobnym stanowisku
umiejętności-uprawnienia: -doświadczenie na stanowisku kierowniczym, - praca na stanowisku związanym z planowaniem,opracowywaniem,kalkulowaniem posiłków, -znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO posiłków, - dobra znajomość obsługi komputera i sprzętów biurowych.
Data rozpoczęcia pracy: od październik 2025 r.
Rodzaj umowy: umowa na okres próbny,umowa na czas określony,umowa na czas nieokreślony.
Praca w godzinach: 7:00- 14:35 i 8:00- 15:35
Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacyjną: Siedziba Centrum
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: CRR KRUS SASANKA W ŚWINOUJŚCIU
NIP: 8551126072
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kazimiera Kotus
Nr telefonu: 91 328 58 10
E-mail: kadry@krus.swi.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: .
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail