Numer oferty: StPr/25/1086
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: RYCERSKA 2, 15-157 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowanie ciasta drożdżowego i francuskiego oraz wypieki z ciasta drożwego i francuskiego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 15.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Praca w godzinach od 4:00 do 12:00
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: cukiernik*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Umiejętność przygotowania ciasta drożdżowego oraz francuskiego.
Wymagane doświadczenie zawodowe.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: PIEKARNIA JÓZEFINKA EWA JÓZEFCZUK
NIP: 5422578764
REGON: 200497253
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: RYCERSKA 2, 15-157 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Joanna Józefczuk
Nr telefonu: 519 104 055
E-mail: biuro@piekarniajozefinka.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail