Numer oferty: StPr/25/0299
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Stefana Batorego 44, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: sporządzanie i porcjowanie posiłków dla pacjentów pod nadzorem dietetyka
wykonywanie czynności związanych z procesem obróbki termicznej lub chłodniczej
mycie, sortowanie i układanie naczyń stołowych oraz drobnego sprzętu kuchennego
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 170.0
Data rozpoczęcia: 02.06.2025
Data zakończenia: 30.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,70 PLN
Opis wynagrodzenia: system wynagradzania: godzinowy
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- zachowanie czystości w miejscu pracy
- osoba lubiąca gotowanie
- współpraca z ludźmi, dyscyplina i sumienność w pracy. dokładnośc
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : przyrządzanie posiłków
[Godziny pracy]: 06:00-14:00 lub 08:00-16:00
Po przepracowaniu 3-4 możliwość możliwość zatrudnienia na umowę o pracę.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Powiatowe Centrum Zdrowia Sp. z o.o.
NIP: 5322044744
REGON: 14637864000000
Krótki opis działalności gospodarczej: Opieka Zdrowotna - szpital
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Stefana Batorego 44, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Jarosław Łakomski
Nr telefonu: 22 778-26-57
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon