Numer oferty: StPr/25/1870
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Lodowa 94, 93-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań według ustalonego menu na bankiety i imprezy okolicznościowe organizowane w obiekcie, organizacja i koordynacja pracy własnej i pracowników pomocniczych w kuchni, odpowiedzialność za prawidłowe funkcjonowanie kuchni bankietowej, dbałość o świeżość, wygląd i wysoką jakość przyrządzanych potraw oraz różnorodności menu, opracowanie nowych i weryfikacja dotychczasowych receptur, prowadzenie prób i degustacji przed wprowadzeniem potrawy do menu, eliminowanie błędów w procesie wytwarzania.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Data rozpoczęcia: 21.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 35,00 PLN
Opis wynagrodzenia: /h
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- doświadczenie na podobnym stanowisku
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Inne] : KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: T.J. KORDUS PROPERTY SPÓŁKA JAWNA
NIP: 7282676662
REGON: 100443390
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Lodowa 94, 93-232 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: KAROLINA KORDUS
Nr telefonu: 42 677 99 09
E-mail: kadry@ckbrubin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: -
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail