Numer oferty: StPr/25/0963
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w pizzerii, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego,a także porządkowanie pomieszczeń. Przestrzeganie przepisów bhp, ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.
W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 13.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- zdolności organizacyjne, manualne i komunikatywne
- KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagania pożądane
Zawody:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
- niemiecki, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Mile widziany staż pracy na kuchni w gastronomii, chęć do pracy oraz chęć do pracy w zespole. W przypadku braku umiejętności pracodawca przeszkoli do pracy na stanowisku kucharza.
Godziny pracy dwie zmiany od godz 12 do 20 i od godz. 16 do 00.
Kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu uzgodnienia terminu rozmowy: nr. tel. 798 528 887.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: gastronomia
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Plac Niepodległości 1, 22-100 Chełm, powiat: m. Chełm, woj: lubelskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Doradcy Klienta
Nr telefonu: 82 5627675, 691, 688, 687, 685, 676
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie do pracy