Numer oferty: StPr/25/0777
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Sarbinowo, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Odpowiada za przebieg realizacji procesu technologicznego przygotowania dań, za zaopatrzenie, ocenę jakości surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, kreuje i nadaje charakter kuchni. Planuje codzienną produkcję i ustala jej asortyment, planuje jadłospisy codzienne, okolicznościowe oraz specjalne. Sprawdza przed wydaniem poprawy przygotowywane przez podległy personel.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 19.05.2025
Data zakończenia: 19.09.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: za godz.
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- odporność na stres
- organizowanie zadań
- zarządzanie czasem i współpraca w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: min. 6 miesięcy doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni, znajomość technik przygotowywania różnych dań, zarówno zimnych, jak i gorących; znajomość składów, zasad przechowywania żywności, doświadczenie w utrzymywaniu higieny i porządku w kuchni, umiejętność planowania menu, kontroli jakości potraw i minimalizowania strat
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Racławicka 13, 75-620 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Góralska
Nr telefonu: 943455718
E-mail: monika.goralska@pup.koszalin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: dodatkowe informacje: umowa zlecenie 4 miesiące, praca na dwie zmiany w zakresie godz. 10:00 -23:00, również w dni wolne, 160 godz. w miesiącu