Numer oferty: StPr/25/0180
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Franciszka Kościelniaka 139, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: umiejętność samodzielnej organizacji pracy, kreatywność i pasja do gotowania, dbałość o jakość i estetykę potraw, gotowosc do pracy głównie w czwartki, piątki, soboty i niedziele. praca w godz. 8-15 w weekendy 8-16
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 8 500 do 9 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie min. zawodowe/ techniczne, wymagane min. 2 lata doświadczenia, umiejętność pracy w oparciu o ustalone menu kuchni polskiej/ śląskiej
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: KAPRYS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 2220926551
REGON: 52595804700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Franciszka Kościelniaka 139, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 790 207 899
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon