Numer oferty: StPr/25/0426
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: 38-315 Zdynia 16, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 12.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia: Okres zatrudnienia: 3 miesiące (okres próbny)
Wynagrodzenie: 5000 zł (netto)
Godziny pracy: 9:00-17:00
Istnieje możliwość korzystania z darmowego zakwaterowania.
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Zawody:
- Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wykształcenie:
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe, preferowane gastronomiczne; Doświadczenie zawodowe - min. 2 lata w zawodzie.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Zofia Szarawara - Handel- Gastronomia - Usługi Hotelarskie
NIP: 7380008223
REGON: 490700841
Krótki opis działalności gospodarczej: Handel artykułami spożyczo - przemysłowymi. Usługi turystyczne.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: 38-315 Zdynia 16, powiat: gorlicki, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Zofia Szarawara
Nr telefonu: 605-915-788
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie + CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon