Numer oferty: StPr/25/0386
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Instalatorów 2, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: nadzór nad poprawnym funkcjonowaniem produkcji w Dziale Pakowni
nadzorowanie pracy ok. 20 podległych pracowników
kontrola nad prawidłową pracą maszyn i urządzeń w trakcie trwania produkcji
odpowiedzialność za tempo i realizację planów produkcyjnych
monitoring wydajności pakowania mrożonego produktu
rozliczenie ilościowe i jakościowe procesów pakowania
nadzór nad przestrzeganiem przez pracowników przepisów sanitarno weterynaryjnych, higieny produkcji i higieny osobistej pracowników
współpraca z Działem Kontroli Jakości w zakresie przestrzegania i ciągłego doskonalenia zasad systemu HACCP
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 09.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
Opis wynagrodzenia: Godz. pracy: 23-7; 7-15
Dni pracy: pon-pt
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: mistrz produkcji w przemyśle spożywczym
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- znajomość pakietu MS Office
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Min. 1 rok doświadczenia zawodowego
Mile widziana znajomość j. angielskiego, j. rosyjskiego
Umiejętność organizacji pracy zespołu i egzekwowania zadań
Odpowiedzialność, dyspozycyjność, umiejętność pracy pod presją czasu
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: WIPASZ SPÓŁKA AKCYJNA
NIP: 7393115688
REGON: 51096216400000
Krótki opis działalności gospodarczej: przetwórstwo drobiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Instalatorów 2, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Czach
Nr telefonu: 697 120 744
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon