Numer oferty: StPr/25/3738
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Mariana Hemara 23/U1/U2, 80-280 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Współtworzenie menu restauracji, przygotowanie potraw zgodnie z zatwierdzonymi recepturami oraz kontrola food cost. Magazynowanie żywności, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Przeprowadzanie miesięcznych inwentaryzacji magazynów, utrzymanie higieny i porządku w pomieszczeniach kuchennych, dbałość o produkty i sprzęt kuchenny. Praca według grafiku ustalonego z pracodawcą, również w weekendy, w godzinach 8-18 i 9-21.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 38,00 do 41,00 PLN
Opis wynagrodzenia: stawka godzinowa do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależniona będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji.
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
- średnie branżowe, gastronomiczne
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: dyspozycyjność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, wiedza o współczesnych trendach kulinarnych, książeczka sanepidowska. Znajomość kuchni roślinnej będzie dodatkowym atutem.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: AGNIESZKA KOŚCIŃSKA OK GASTRO
NIP: 9570858693
REGON: 387654948
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Mariana Hemara 23/U1/U2, 80-280 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie Zobacz na mapie
E-mail: biuro.masnamicha@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail