Numer oferty: StPr/25/1128
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Tartaczna 20B, 14-230 Zalewo, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: nadzór nad bieżącym procesem produkcji oraz kontrola jakości wyrobu gotowego, współpraca z działem produkcji w zakresie rozwiązywania bieżących problemów jakościowych, podejmowanie działań zapobiegawczych i korygujących, sporządzanie raportów oraz bieżących dokumentacji jakościowej
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 08.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 000 do 10 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Wykształcenie:
Inne wymagania: Wymagania: wykształcenie średnie, mile widziane wyższe (technologia żywności), znajomość i obsługa programów komputerowych typu MS Office, umiejętności organizacyjne, komunikatywność, umiejętność analizowania i wyciągania wniosków, spostrzegawczość, dokładność
znajomość systemów bezpieczeństwa żywności HACCP, IFS, BRC, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku w branży spożywczej
Kontakt tel; 515 118 293 - Przemysław Zalewski Praca na III zmiany.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: ZAKŁAD DROBIARSKI LECH-DRÓB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
NIP: 7441608556
REGON: 51133561800000
Krótki opis działalności gospodarczej: ubój drobiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Tartaczna 20B, 14-230 Zalewo, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Przemysław Zalewski
Nr telefonu: 515 118 293
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: cv
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon