Numer oferty: StPr/25/0830
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zarządzą personelem, tworzy menu restauracji, przygotowuje tureckie potrawy, kroi warzywa, owoce do sałatek, nadzoruję jakość produktów w restauracji, krojenie mięsa.
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 153.0
Data rozpoczęcia: 07.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto/godzina
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 3)
- UMIEJĘTNOŚĆ KOORDYNACJI PRACY INNYCH
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania pożądane
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: [Umiejętność 1] : przygotowanie dań tureckich
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Agnieszka DREJWS
Nr telefonu: 914254991
E-mail: adrejws@pupszczecin.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV