Numer oferty: StPr/25/1783
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosowanie się do zaleceń jadłospisu
- pobieranie produktów z magazynu na podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiadu
- kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożycia.
- przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowania
- wydawanie posiłków
- utrzymywanie czystości w miejscu pracy
- organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu
- godziny pracy: 7-15
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.08.2025
Wynagrodzenie brutto: od 5 040 PLN
Opis wynagrodzenia: + dodatek stażowy
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: wykształcenie zawodowe- ukończenie szkoły gastronomicznej w specjalności kucharz
umiejętność planowania pracy
umiejętność pracy w zespole
wysoka kultura osobista
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
komunikatywność
dokładność
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: OGÓLNOKSZTAŁCĄCA SZKOŁA BALETOWA IM. FELIKSA PARNELLA W ŁODZI
NIP: 7262159001
REGON: 000648215
Krótki opis działalności gospodarczej: Szkoła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 42 613 10 28
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Sposób składania dokumentów :
- osobiście w sekretariacie dyrektora pokój nr 18 w godzinach 8.00 16.00 w zamkniętej kopercie lub
- wysłane pocztą z dopiskiem Rekrutacja na stanowisko kucharki/kucharza
Termin składania dokumentów:30.05.2025r.
Wymagane dokumenty:
1.wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie art. 221, § 1 Kodeksu Pracy (formularz do pobrania ze strony kwestionariusze osobowe),
2.kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych
3.kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjne
4.kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracy
5.kopia orzeczenia lekarskiego o braku przeciwskazań do pracy na zajmowanym stanowisku wraz z kopią skierowania (jeżeli kandydat pozostaje w zatrudnieniu lub nie minęło 30 dni od jego ustania)
6.ostatnie zaświadczenie szkolenia BHP (jeżeli kandydat je posiada),
7.kopia zaświadczenia szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, poczta, Termin: termin składania dokumentów: 30.05.2025r.