Numer oferty: StPr/25/0146
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: MUZEALNA 12, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: M.in. praca na kuchni, przygotowywanie pizzy. Praca od poniedziałku do niedzieli, dwie zmiany w godz. 12.00 - 23.00.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 05.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagania pożądane
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Wymagane min.6 miesięcy doświadczenia w pracy na kuchni oraz książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: RESTAURACJA PIZZERIA "PIERINO" S.C. DARIUSZ CIAMAGA, JOLANTA CIAMAGA
NIP: 9250002832
REGON: 006081979
Krótki opis działalności gospodarczej: restauracja
Adres www: www.pierino.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: MUZEALNA 12, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Dariusz Ciamaga
Nr telefonu: 601968118
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV+skierowanie dla zarejestrowanych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon