Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 17 maja 2025 (sobota)

Kucharz - Płochocin, mazowieckie

Data dodania: 2025-04-28
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Pracodawca: Bella Kuchnie Świata Bogusława Gajewska
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie
Znajomość języków: angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący

Numer oferty: StPr/25/0279

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Fabryczna 14, 05-860 Płochocin, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Zawody:
  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wykształcenie:
  • średnie zawodowe 4-letnie
Znajomość języków:
  • angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: [Inne] : do pracy na powyższym stanowisku wymagana jest umiejętność przygotowywania dań kuchni włoskiej; konieczne jest również posiadanie minimum 5 lat doświadczenia w pracy na ww. stanowisku; znajomość języka angielskiego wymagana jest do umożliwienia komunikacji z klientami.

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: Bella Kuchnie Świata Bogusława Gajewska
NIP: 5341515251
REGON: 526207277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Fabryczna 14, 05-860 Płochocin, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 604616983
E-mail: pizzeriabellaa@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

opublikowano: 2025-04-28
Komentarze
Polityka Prywatności