Numer oferty: StPr/25/0492
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: pracownik wykonuje zadania w zakresie produkcji gastronomicznej, wtym obsługę sprzętów gastronomicznych, przygotowywanie produktów i półproduktów oraz utrzymanie czystości stanowiska pracy. W obszarze sprzedazy odpowiada za obsługę kasy, przygotowywanie napojów i deserów, przyjmowanie oraz wydawanie zamówień. Realizuje również prace magazynowe oraz zadania związane z przyotowaniem i zamknięciem lokalu oraz dba o czystość sali restauracyjnej, częśi sanitarnej i otoczenia zewnętrznego.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 30.04.2025
Data zakończenia: 29.01.2026
Wynagrodzenie brutto: od 4 750 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pracownik pomocniczy gastronomii*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Barona 10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Adrianna Olczak
Nr telefonu: 427164941
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie-oferta dostępna wyłącznie dla osób zarejestrowanych w PUP w Zgierzu, dane pracodawcy dostępne w Urzędzie