Numer oferty: StPr/25/1667
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie trzech rodzajów pizzy (tradycyjna, włoska, bezglutenowa)
- wyrabianie ciasta
- przygotowywanie produktów i półproduktów
- obsługa pieca
- praca w dni wolne
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 25.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pizzer
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- Szkolenie przygotowujące do zawodu kucharza w restauracjach serwujących lunche z zakresu kuchni polskiej oraz podstaw pracy w pizzerii na stanowisku pizzermana
- Szkolenie "PIZZERMEN"
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: mile widziane prawo jazdy kategorii B
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Monika Nowak
Nr telefonu: 422516542
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie