Numer oferty: StPr/25/0290
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: układanie menu, przygotowywanie od surowca do dań gotowych, przyrządzanie potraw na imprezy okolicznościowe, dań zimnych i gorących, przystawek, dbanie o estetykę i smak gotowych i wydawanych dań, racjonalne gospodarowanie powierzonymi surowcami, dbanie o czytość
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 01.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Uprawnienia:
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej: SEKCJA i; DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ZAKWATEROWANIEM I USŁUGAMI GASTRONOMICZNYMI
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Rolna 6, 26-300 Opoczno, powiat: opoczyński, woj: łódzkie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Magdalena Podpora
Nr telefonu: 447555101 w. 130
E-mail: m.podpora@pupopoczno.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: SKIEROWANIE DO PRACY, CV