Numer oferty: StPr/25/1204
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: KOPCIUSZKA 1A, 60-193 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Filetowanie ryb i obróbka owoców morza, przygotowanie dań japońskiej kuchni według przepisów, obsługa klientów, kontrola ilości i jakości produktów
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 24.04.2025
Data zakończenia: 23.04.2028
Wynagrodzenie brutto: od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia: brutto
Zawód: pozostali kucharze
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
- Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie na stanowisku min. 2 lata
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Gastro Team Violetta Bezuhla
NIP: 9671396219
REGON: 386789630
Adres www: sushipokego.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: KOPCIUSZKA 1A, 60-193 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
E-mail: sushizlotarybka@gmail.com
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: e-mail, Termin: zgłoszenia e-mail