Numer oferty: StPr/25/2198
WARUNKI PRACY i PŁACY
Zakres obowiązków: opracowanie Menu oraz dokładnych receptur dla poszczególnych dań, tworzenie Menu w oparci o składniki sezonowe, testowanie posiłków i szkolenie pracowników, planowanie produkcji oraz realizacja zamówień, zarządzanie zapasami, przestrzenie i kontrola zasad jakości i bezpieczeństwa pracy
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 26.05.2025
Data zakończenia: 25.05.2028
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: pozostali szefowie kuchni i organizatorzy usług gastronomicznych
Typ propozycji: praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Wąwozowa 34, 31-752 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Piotr Gajda
Nr telefonu: 126868143
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: Skierowanie z pok.103A