Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 21 maja 2025 (środa)

Zasypowy w fabryce czekolady - Przeźmierowo, wielkopolskie

Data dodania: 2025-04-22
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Pracodawca: ZWC MILLANO SP.ZO.O.
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: podstawowe

Numer oferty: StPr/25/0340

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: WYSOGOTOWSKA 15, 62-081 Przeźmierowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- ręczne uzupełnianie silosów surowcami sypkimi i płynnymi,
- dowóz i rozładunek surowców,
- bieżąca kontrola prawidłowości procesu produkcyjnego,
- dbanie o prządek w obrębie stanowiska pracy,
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 23.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 900 do 5 000 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego*
Typ propozycji: praca stała, praca w wolne dni
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • podstawowe
Uprawnienia:
  • książeczka sanepidu
  • sprawność fizyczna
  • dobra organizacja czasu pracy
  • Umiejętność pracy w zespole
  • dokładność
  • mile widziane uprawnienia na wózek widłowy

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: - zapewaniony transport pracowniczy z kierunków: Opalenica, Szamotuły, Pniewy, Kaźmierz, Poznań,


DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ZWC MILLANO SP.ZO.O.
NIP: 7811986694
REGON: 382172392
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WYSOGOTOWSKA 15, 62-081 Przeźmierowo, powiat: poznański, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 61 65 97 665
E-mail: rekrutacja@millano.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: - CV,
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

opublikowano: 2025-04-23
ostatnia zmiana: 2025-05-09
Komentarze
Polityka Prywatności