Numer oferty: StPr/25/1147
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Poznań, 61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Praca w kuchni przy produkcji potraw wg.receptury
Praca w godz 9.30-17.30, 9-17 również w weekendy i święta.
Praca na terenie miasta, (pl.Cyryla Ratajskiego,Os.Piastowskie)
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 18.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia: Brutto
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
- średnie zawodowe
- zasadnicze zawodowe
Uprawnienia:
- doświadczenie zawodowe
- KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
- umiejętność pracy w zespole
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: Doświadczenie zawodowe- wymagane w zawodzie kucharz
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: "Społem" Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
NIP: 7770000494
REGON: 000785277
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie Zobacz na mapie
Nr telefonu: 691888017
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Telefoniczne umówienie spotkania, kontakt osobisty, Godziny : 8-14