Serwis Wyszukiwarka ofert pracy na podstawie CBOP - dział praca
Data ważności ogłoszenia: 16 maja 2025 (piątek)

Kucharz - Rypin, kujawsko-pomorskie

Data dodania: 2025-04-16
Dodane przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Pracodawca: ANTONI LEWANDOWSKI ZAJAZD KARCZÓWKA
Wymagania niezbędne:
Wykształcenie: średnie zawodowe, kierunek: kucharz, średnie zawodowe, kierunek: technik żywności

Numer oferty: StPr/25/0339

WARUNKI PRACY i PŁACY

Miejsce pracy: Warszawska 142, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: Gotowanie, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie surowców, potraw.
Godziny pracy: nd-pt - 09:00-21:00
Godziny pracy w weekendy: zależnie od potrzeb
Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Liczba godzin pracy w miesiącu: 160.0
Data rozpoczęcia: 17.04.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kucharz*
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE

WYMAGANIA

Wymagania konieczne

Wykształcenie:
  • średnie zawodowe, kierunek: kucharz
  • średnie zawodowe, kierunek: technik żywności

Pozostałe wymagania

Inne wymagania: 1) wykształcenie zawodowe: kucharz lub technik żywności
2) doświadczenie/staż: mile widziane
3) orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych lub chęć jego wyrobienia

DANE PRACODAWCY

Pracodawca: ANTONI LEWANDOWSKI ZAJAZD KARCZÓWKA
NIP: 8921017347
REGON: 910236184
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Warszawska 142, 87-500 Rypin, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Milena Kwiatkowska
Nr telefonu: 726 311 649
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: C.V.
Przed spotkaniem prośba o kontakt tel z pracodawcą: 726 311 649
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: telefon

opublikowano: 2025-04-17
ostatnia zmiana: 2025-04-18
Komentarze
Polityka Prywatności