Numer oferty: StPr/25/0564
WARUNKI PRACY i PŁACY
Miejsce pracy: Fabryczna 2, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Zakres obowiązków: - Klasyfikacja jakościowa dostarczonych do spółki surowców owocowych i warzywnych.
- Kontrola i badanie jakości mrożonych owoców i warzyw.
- Wykonywanie badań i analiz w zakresie międzyoperacyjnej kontroli produkcji.
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję: NIE
Wymiar etatu: 1.0
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40.0
Data rozpoczęcia: 05.05.2025
Wynagrodzenie brutto: od 4 666 PLN
System wynagradzania: Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód: kontroler jakości produktów spożywczych
Typ propozycji: praca stała
Zapewnienie wyżywienia: NIE
Zapewnienie zakwaterowania: NIE
Zatrudnienie od zaraz: NIE
Pracodawca pokrywa koszt przejazdu do Polski: NIE
WYMAGANIA
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
- angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Uprawnienia:
Pozostałe wymagania
Inne wymagania: - Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia oraz min. 1 rok doświadczenia zawodowego.
- Znajomość przepisów prawa żywnościowego.
- Umiejętność szybkiego uczennia się.
DANE PRACODAWCY
Pracodawca: Hortino Zakład Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Leżajsk Sp. z o.o.
NIP: 8161509351
REGON: 690701449
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Adres: Fabryczna 2, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie Zobacz na mapie
Osoba do kontaktu: Kadry
Nr telefonu: 17 240 42 49
E-mail: kadry@hortino.com.pl
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: CV
- Wymagane wykształcenie średnie lub wyższe techniczne o kierunku technologia żywności, przetwórstwo owoców i warzyw, analiza środków spożywczych, mikrobiologia.
- Min. 1 rok doświadczenia zawodowego.
- Znajomość przepisów prawa żywnościowego.
- Umiejętność szybkiego uczenia się.
Sposób przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail